Vrátil jsem se z dovolené v hotelu TIA MAKABI 5* v Egyptě.
Egypt není Španělsko ani v hotelnictví. Ale dovolte mi prosím zmínit hluboký zážitek z chování velké části turistů z bývalých Svazových republik. Přesto, že nebyli hubení, měli drahé mobily a chování, jako by se jednalo o carské důstojníky – tak v době podávání jídla to stálo za to pozorovat.
Nabrat si co nejvíc na různé talíře. Odstěhovat to na stoly již dříve zabrané. Sednout si a hodovat. Nesnědené zbytky, kterých je po stole víc než polovina z přineseného jídla, velkopansky nechat. Mezi tím chaoticky pobíhá egyptská obsluha. Nejsou talíře? Nevadí. 60letá paní si přinese plný talíř hovězího masa bez přílohy + polévku. Polévka: 1 lžíce do úst, druhá na maso.
Ve frontě na ovoce stojí 14letý mladík. Když přijde na řadu, tak s
Tento článek je exkluzivní obsah
PRO PŘEDPLATITELE PŘÍTOMNOSTI
PŘIDEJTE SE K PŘEDPLATITELŮM Jste předplatitel?
PŘIHLASTE SE
publikováno: 12. 5. 2019